Werkwijze

Aan de slag...

Wanneer u wilt werken met T-station dan gaat dat als volgt:

1. Aanvragen van een beheerlogin

Dit is de eerste stap op weg naar het inzetten van T-station-producten. U doet dat door een mailtje te sturen naar . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Een beheerlogin is een login waarmee u toegang krijgt tot de beheeromgeving van T-station. Binnen die omgeving krijgt u een eigen account. Bij het account hoort een gebruikershandleiding en een overzicht van instrumenten waarvan u gebruik denkt te zullen maken.

Voor niet-psychologisch geschoolde gebruikers hoort bij een account een cursus van een halve tot een hele dag waarin volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • De verschillende tests en hun theoretische basis.
  • Het afnemen van tests en het opvragen van rapportages.
  • Interpretatie van testuitslagen, hoe u uitslagen van tests kunt gebruiken bij uw beslissing of bij de voorbereiding van de volgende fase van de procedure (bijv. het selectiegesprek).
  • Antwoorden op FAQ's.

2. Aanmaken van gebruikerslogins

Binnen de beheeromgeving kunt u (groepen van) gebruikers aanmaken en aangeven welke test of testcombinatie voor die gebruiker(s) moeten worden klaargezet.

De gebruikerslogins die u aanmaakt bestaan uit een loginnaam en een wachtwoord. De gebruikersnamen en andere gegevens zoals e-mailadres, kunt u ook importeren uit een eigen database.

3. Afnemen van tests en trainingsinstrumenten.

Elke persoon aan wie u een test of trainingsinstrument wilt afnemen, krijgt  een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. U kan deze zelf klaarzetten voor een of meer gebruikers tegelijk. Aan de gebruikersnaam of -namen koppelt u het gewenste test of trainingsprogramma. Als een persoon met zijn of haar gegevens inlogt is te zien welk test- of trainingsprogramma klaarstaat. De gebruikersnaam blijft bestaan in het systeem; hieraan zijn, indien gewenst, later nieuwe tests of trainingsinstrumenten toe te voegen.

4. Resultaten en rapportages opvragen

Als deelnemers klaar zijn met het doorlopen van een test dan kan de beheerder de resultaten opvragen. Alleen beheerders die daarvoor zijn geautoriseerd hebben toegang tot de betreffende gebruikersnamen en de bijbehorende resultaten.